SAMOPLAČNIŠKA ORDINACIJA

Vanganel

SAMOPLAČNIŠKA ORDINACIJA

Vanganel

Pokličite nas

041 265 265

Pišite nam

medicadens@siol.net

Obiščite nas

Vanganel 38, 6000 Koper

Delovni čas

Ponedeljek 8:00 – 11:30
Sreda 8:00 – 11:30
Četrtek 16:00 – 20:00

In po dogovoru po predhodnem naročilu na navedeno tel. št.

Naše prednosti

Z mobilno zobno enoto (kovček) lahko opravimo tudi obisk na domu ali v domovih upokojencev, kjer lahko nepokretnim osebam in osebam starejšim od 80 let brez možnosti svojega ali javnega prevoza nudimo prvo pomoč ob nujnih primerih (bolečine) in tudi manjše reparature zobnih protez, kot so podložitve in prelomi.
V ambulanti uporabljamo Laser – Elexxion clarus nano za zdravljenje dlesni in mehkih tkiv ustne votline.

Pristojna oseba za sprejemanje in obravnavo zahteve za prvo obravnavo kršitve pacientovih pravic:
Čok Gordan, dr. dent. med.
Čokdental, d.o.o.
Obala 114 (TPC  Lucija), 6320 Portorož.

Kako do nas?

Nahajamo se v prostorih Zadružnega doma Vanganel v 1. nadstropju z vhodom z zadnje strani. Parkirate lahko spredaj pred športnim objektom, ki leži na drugi strani ceste.

NAŠA EKIPA

se predstavi

Naš moto pri zdravljenju zob je, da je vsak zob pomemben in se je vredno zanj potruditi, da ostane v ustih, če le izpolnjuje vse pogoje, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu.

Miriam Trnav
sred. med. sestra
Vesna Škorja Sorić
dr. dent. med.
Matic Jerman, dr. dent. med.
(po dogovoru)
Matej Miklavič,
zobni tehnik

ZA BOLJŠE ZDRAVJE USTNE VOTLINE POSKRBI

ustni higienik

Svetuje, motivira in uči, kako se pravilno neguje in vzdržuje zdrave zobe in protetične nadomestke brez oblog. Z dobro ustno higieno se podaljša trajnostna doba protetičnih nadomestkov in ohranja zdrave zobe. Zmanjša se tudi možnost nastanka kariesa in parodontalne bolezni.

Ustni higienik se pacientu popolnoma posveti. Predstavi pravilno tehniko čiščenja zob in pomaga pri izboru pravih pripomočkov za nego.

S temeljitim čiščenjem zobnih oblog in luščenjem ter glajenjem zobnih korenin poskrbi za zdrave dlesni in s tem olajša delo zobozdravniku, saj ga med izdelavo zalivk ne motijo krvaveče dlesni. Krvaveča dlesen onemogoča tesne polnitve in s tem zmanjša trajnost zalivke ter poveča možnost nastanka sekundarnega kariesa.